En man och en kvinna tittar på en skärm tillsammans.
Tjänster för trygga och hållbara arbetsmiljöer

Ett framgångsrikt arbetsmiljöarbete bygger på struktur och systematik.

Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) – ISO 45001

SAM – en helhetslösning från DEKRA

Vi på DEKRA erbjuder en tjänst inom ”systematiskt arbetsmiljöarbete” (SAM), utformad för att hjälpa företag att organisera och effektivisera sitt arbetsmiljöarbete enligt ISO 45001 och Arbetsmiljölagen.

Oavsett bransch stödjer vi er i att uppnå en hållbar och säker arbetsplats som både uppfyller lagkrav och främjar en hälsosam arbetsmiljö.

SAM – så fungerar ett samarbete med oss

När ni anlitar DEKRA för er SAM-tjänst inleder vi med en grundlig analys av er nuvarande arbetsmiljöstruktur. Vi identifierar styrkor och förbättringsområden med syfte att skapa ett effektivt och hållbart arbetsmiljöarbete enligt AFS och ISO 45001.

Vad innebär ett systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)?

Systematiskt arbetsmiljöarbete, eller SAM, går ut på att kontinuerligt och systematiskt kartlägga, följa upp och förbättra arbetsmiljön på en arbetsplats. DEKRA:s tjänst inom SAM omfattar allt från riskbedömningar, skyddsronder och årlig uppföljning, till att leda arbetsmiljökommittéer och genomföra utredningar vid tillbud och olyckor. Vi ser till att ni uppfyller alla krav enligt arbetsmiljölagen och aktuella föreskrifter, såsom AFS och ISO 45001.

Varför välja DEKRA för ert systematiska arbetsmiljöarbete (SAM)?

Ett effektivt och strukturerat arbetsmiljöarbete genom SAM minskar risken för arbetsrelaterade olyckor och sjukdomar, men bidrar också till en mer produktiv och engagerad arbetsstyrka. Med DEKRA som er arbetsmiljökonsult får ni tillgång till vår djupa expertis inom arbetsmiljöledning, där vi säkerställer att ert arbete inom systematiskt arbetsmiljöarbete följer aktuella lagkrav, vilket i sin tur skapar en trygg och hållbar arbetsmiljö.

Hållbar arbetsmiljö med DEKRA

Med vår SAM-tjänst lägger ni grunden till en långsiktig, säker och hälsosam arbetsmiljö. Vi hjälper er att bygga en arbetsplats där medarbetarnas säkerhet och välbefinnande är i fokus, samtidigt som ni stärker er verksamhet och uppfyller alla krav inom arbetsmiljölagstiftning och säkerhetsstandarder. Välkommen att kontakta oss idag för att diskutera hur vi tillsammans kan utforma ett skräddarsytt systematiskt arbetsmiljöarbete.
DEKRA Industrial AB

Lagergatan 5

Göteborg 415 02